Produktområden

Processinstrument

Flöde SITRANS F

Elektromagnetisk, Coriolis, Ultraljud, Vortex, Differenstryck

Mät flödet av vätskor, gaser och ånga med större tillförlitlighet. Den betrodda SITRANS F produktfamiljen har mångsidiga och tillförlitliga mätlösningar byggda för att passa alla branscher och processer, från enkla flödesindikatorer till avancerade, busskompatibla elektroniska system.

Processinstrument 

Temperstur SITRANS T

SICHARGE D-laddsystemet erbjuder enastående laddningsprestanda med dynamisk kraftallokering och bekvämlighet som optimerar laddningen och ökar din lönsamhet. Ett utmärkt användargränssnitt med intuitiv design och enkel hantering garanterar en smidig laddningsupplevelse. Den integrerade 24-tums justerbara skärmen gör det lätt för kunderna att använda laddaren i den mest bekväma höjden. Problemfria betalningstransaktioner med olika terminalalternativ stödjer flera betalningsmetoder.

Processinstrument 

Nivå SITRANS L

Nivåvakter, nivåmätning och Gränsskiktsmätning 

Baserat på global erfarenhet inom området erbjuder Siemens ett komplett sortiment av nivågivare för alla applikationer. Med vetskapen om att ingen enskild mätteknik kan tillgodose behoven hos alla industriella utmaningar erbjuder Siemens ett komplett utbud av kontakt- och beröringsfri instrumentering för kontinuerlig mätning och vaktfunktion.

Processinstrument

Tryck SITRANS P

Du har press på dig att producera snabbt, säkert och effektivt. För att inte tala om det faktiska trycket i din process – som du måste mäta med maximal noggrannhet hela tiden. Siemens tryckgivare är anpassade till de specifika kraven i dina applikationer och ger den tillit du behöver till din instrumentering – vilket hjälper till att minska en del av det trycket.

Kontakta oss för skräddarsydda mätlösningar!

Behöver du hjälp med mäting, kalibrering eller inköp av nya instrument? Vi är här för dig! Kontakta oss idag för att diskutera dina mätbehov och få skräddarsydda lösningar.