2023-07 Aquateknik blir Mätarkontroll

Mätarkontroll AB är stolta över att meddela att Aquateknik AB sedan 1 juli nu blir en integrerad del av företaget.
Genom denna fusion får Mätarkontroll AB möjligheten att etablera ett nytt filialkontor i Bollnäs och stärka sin närvaro på marknaden för kall- och varmvatten- och värmemätare.

Aquateknik AB är sedan tidigare ett ackrediterat kontrollorgan och har stor erfarenhet av kontroll, provning och revision av både kall- och varmvattenmätare. Detta gör att verksamheten stämmer bra överens med mätarkontrolls befintliga erbjudande.

”Vi är mycket glada över att välkomna Aquateknik till Mätarkontroll”, säger Gabriel Öfverberg, VD för Mätarkontroll AB.

”Deras framstående arbete inom kontroll, provning och försäljning av digitala lösningar för vattenmätningar kompletterar våra befintliga tjänster på ett fantastiskt sätt. Tillsammans kommer vi att kunna erbjuda ännu bättre support till våra kunder och ytterligare stärka vår position som ledande inom branschen.”

För mer information om Mätarkontroll AB och Aquateknik AB:s integration, vänligen kontakta:
Gabriel Öfverberg, VD gabriel.ofverberg@ecilegroup.com

 

Om Mätarkontroll AB:

Mätarkontroll AB är ett ackrediterat kontrollorgan specialiserat på renovering, kontroll, provning och revision av kall- och varmvattenmätare, integreringsverk och temperaturgivare. Företaget erbjuder försäljning av produkter samt digitala lösningar för mätaravläsning, datainhämtning med administrationsgränssnitt online.

Med lång erfarenhet och teknisk kompetens erbjuder företaget högkvalitativa lösningar för alltifrån samfällighet, Brf, fastighetsbolag till processindustri med att säkerställa noggrannhet och tillförlitlighet i deras mätsystem. Mätarkontroll AB strävar efter att vara en pålitlig partner för sina kunder och bidra till effektiv resursförvaltning och hållbar vattenhantering.

Mätarkontroll i Stockholm AB med ackrediteringsnummer (4409) är kalibreringslaboratorium enligt ISO/IEC 17025 för volym- & massflöde, samt kontrollorgan enligt ISO/IEC 17020 för volymmätare kall- och varmvatten, integreringsverk och temperaturgivare.